Velkommen til Robomow støtte

Les mer om Robomow-produkter, se veiledninger og bruksanvisninger online, åpne en supportforespøsel, registrer produktet ditt eller få profesjonell hjelp av en Robomow-ekspert. Start med å velge det produktet du er interessert i.
support support
Let's talk

F.A.Q

General

Robomow er utstyrt til å takle ethvert objekt og enhver hindring på plenen, enten ved å endre retning eller ved å huske plasseringen av «Grenseøyer»*. *Grenseøyer må markeres under oppstarten for å beskytte blomsterbed og andre myke hindringer på plenen. Trær og andre harde hindringer krever ikke markering av Grenseøyer.

Nei. Robomow samler ikke opp det klipte gresset. I stedet brukes en metode som kalles ‘kompostering’. Komposteringen klipper gresset I svært små biter som faller ned på bakken og tilbakefører all næringen til jorden.

Ja. Selv om oppstarten av Robomow er designet for å være så enkel som mulig, står det Robomow-forhandlere klare til å gjøre det for deg mot en avgift hvis du ikke ønsker å gjøre det selv.

Robomow plenklippere er designet for å være enkle å bruke. Den trenger bare en enkel oppstart som bare gjøres én gang. Velg hvor Basestasjonen skal stå og plasser Grensewiren rundt plenen din. Det er det hele. Kjør på!

Ja. Alle Robomow plenklippere har en Quick Start Guide og en DVD som forklarer nøyaktig hvordan Robomow skal startes opp første gang.

Robomow er en robotklipper som klipper plenen din automatisk. Det betyr at du ikke trenger å gjøre noe som helst.

Robomow klipper plenen saktere enn et menneske. Men du kan stille inn Robomow til å vedlikeholde plenen din akkurat når det passer best for deg, og da holder den plenen din pen og velholdt hele året. For den aller best tilpassede robotklippingen kan du til og med stille Robomow inn til å klippe plenen om natten!

Robomow har en unik’Kantmodus’.Robomow er den eneste klipperen som klipper utenfor hjulet, og er designet til å kjøre helt ut på kanten av plenen. Dermed klipper den i hele plenens lengde for et utmerket sluttresultat.

Robomow kan brukes på enhver plen, uavhengig av form eller størrelse, hvis en vanlig skyveklipper eller traktorklipper kan brukes det.

Robomow er utstyrt med et ypperlig anti-tyveri-system, som utløser en høy alarm hvis Robomow fjernes fra basen uten at riktig kode blir brukt.

Kostnaden avhenger av modellen. Kostnaden for å bruke modellene RC/TC/MC spenner fra 11,3-18,3 NOK i året, og fra 26,7euro til 51,80 NOK for RobMAINTENANCEog STORAGE

Robomows RS/RC-modeller har 3-års* garanti. MS/MC-modeller har 2-års garanti for alle deler, bortsett fra batteriet og knivene som har 1-års garanti. (*) Det 3. året dekkes kun arbeidstid og reservedeler.

Robomow har to deler som må byttes ut: • Knivene – anbefales byttet ut hver sesong. • Batteriet – har en forventet livslengde på 2-4år, avhengig av bruk.

1. Rens og vask Robomow før den settes til vinterlagring. 2. I løpet av vinteren skal Robomow hele tiden holdes oppladet, for å unngå at batteriet skades (se mer under «Vedlikehold og Lagring» i bruksanvisningen). 3. Oppbevar klipperen tørt, fortrinnsvis ved romtemperatur.

Den beste måten å rengjøre Robomow er å skrape undersiden av klipperen med et skarpt verktøy, og så bruke en fuktig eller våt klut til å tørke over overflatene. Bruk ALDRI vann fra haveslangen eller andre væsker til å vaske undersiden av klipperen.

Gå til Robomows App-side for å sjekke kompatibilitet.

• Robomow er sterkere enn de fleste andre robotklippere* o Robomow er utstyrt med kniver av høykvalitetsstål og en robust design, og kan takle alt terreng. • Robomow er raskere enn de fleste andre robotklippere* o Avhengig av modell, med 28 eller 56 tommers klippebredde, gjør Robomow jobber raskere enn konkurrentene. • Robomow kantklipp tar seg av hele plenen: o Den eneste robotklipperen som klipper helt ut til plenkanten. Robomows unike ‘Kantmodus’gjør det mulig for knivene å klippe utenfor hjulet mens klipperen kjører langs plenkanten. Det gir et utmerket sluttresultat du ikke får med noen annen robotklipper. *Designet for plener av lignende størrelse

Robomows støynivå avhenger av modellen. Robomow RC/TC/MC – 68dB målt. Robomow RS/TS/MS – 74dB målt.

Hvis du vet hvor stor plenen din er, kan du gå til Category Page og velge den modellen som dekker ditt behov. Hvis du ikke vet størrelsen på plenen kan du bruke Robomap Tool for å finne det ut.