Dansk Robomow-ejer MyRobomow | ->2021

My Robomow

Robomows robotplæneklippere er kraftfulde, hurtige og brugervenlige, hvilket sikrer dig en perfekt klippet græsplæne, som altid er klar til leg, sjov, fest eller beundring eller afslapning.

Velkommen til MyRobomow!

En personlig web-app, der giver dig mulighed for at overvåge og styre din robotplæneklipper, uanset hvor du befinder dig.

Få tilpassede optimeringstip. Få indsigt i din robotplæneklippers drift. Administrer det ugentlige program online.

MyRobomow understøtter 2021-modeller og ældre modeller med GSM.

Fås på engelsk, tysk, fransk og svensk.

Registér Login

Driftshistorik

Overvåg ydeevne. Se robottens historik. Følg med i hvordan og hvornår, din Robomow har klippet græsset.

Robomow

Find min Robomow

Hvis din Robomow er blevet fjernet eller stjålet, kan du hurtigt spore den på Google Maps via RoboConnect+.

Robomow

Programmering

Programmér din Robomow. Indstil ugentlige klippedage og tidspunkter, der passer til dine behov.

Tilgængelig på RS og RC-modeller (fra 2019 og frem), samt alle RX-modeller.

Robomow
Robomow Logo

Følg os

Salg & Support

Tlf: 89 87 75 98
Mail: contact.dk@robomow.eu

Åbningstider: Man - Fre: 09:00 - 16:00